Плакар Еван, Еван, даб евок + свила | Велеа Хоум
Еван

Плакар , даб евок + свила

Плакар Еван 1
Плакар Еван 2
Плакар Еван 3
Плакар Еван 4
Плакар Еван 1_thumb
Плакар Еван 2_thumb
Плакар Еван 3_thumb
Плакар Еван 4_thumb
16900 ден
11200 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Плакар Еван
Димензии:
- L110 B50 H220 см.
Основа и врати:
- ламинирана иверица
- декор даб евок + свила
Плакар Еван ви дава можност да го одржите вашиот дом уреден и пријателски расположен. Има внатрешна подреденост, која обезбедува разновидност во начинот на складирање облека, постелнина и предмети. Моделот е направен од ламинирана иверица. Површините се мазни и многу отпорни.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 6
Пакет 1: 220/56/4 см., тежина - 21.2 кг.
Пакет 2: 185/56/5 см., тежина - 18.15 кг.
Пакет 3: 220/56/3 см., тежина - 15.2 кг.
Пакет 4: 220/56/3 см., тежина - 15.2 кг.
Пакет 5: 115/56/5 см., тежина - 19.4 кг.
Пакет 6: 20/15/10 см., тежина - 1 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Еван 1600.00 ден. 600.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не