Полица Екстраваганца 110, Екстраваганца 110, венге + светол рокфорд | Велеа Хоум
Екстраваганца 110

Полица , венге + светол рокфорд

Полица Екстраваганца 110 1
Полица Екстраваганца 110 1_thumb
1300 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 10 дена

Полиците можат да бидат не само функционален мебел, туку и исклучително стилски додатоци. Уверете се сами со овој наш предлог.
Димензии: L110 B19 H32 cм.
Направена од висококвалитетно ламинирана иверица.
Боја: венге + светол рокфорд
Овие полици можат да се нарачаат како дел од спални соби или како посебни модули кои може да се закачат на ѕидот. Тие се мали и функционални, што ги прави баран производ за мебелот во спални соби, дневните соби или детските соби.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Изработка: Секторски кабинет за поставување на аудио-видео опрема и складирање;
Состав: Ламинирана иверка, Хардвер;
Опрема: Број на пакувања: 1
Пакувања 1: 117/39/5 см, тежина 6 кг.
Одржување: Избришете ги површините со влажна крпа. Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Екстраваганца 110 400.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не