Полици Астрид, Астрид, даб сонома | Велеа Хоум
Астрид

Полици , даб сонома

Полици Астрид 1
Полици Астрид 1_thumb
3600 ден
Попуст: -31%
2500 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Не е потребно монтирање на ѕид!
Димензии:
- L60 B20 H156 см.
Градба:
- ламинирана иверица, украс во наведените комбинации на бои
* може да се користи во хоризонтална и вертикална положба.
Астрид полицата е неверојатно функционално парче мебел што ви овозможува да го користите во различни ситуации и начини. Изградбата ви овозможува да го уредите ентериерот со ставање во хоризонтална или вертикална положба. Можете да поставите два одделни полици една до друга или една врз друга. Нејзиниот изглед е погоден за мебел за дом или канцеларија. Направено е од висококвалитетна ламинирана иверка со овластено потекло и квалитет.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 161/29/10 см, тежина 16,9 кг.
Пакет 2: 36/12/12 см, тежина 0,300 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Астрид 800.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не