Рачка за мебел 6595 | Велеа Хоум

Рачка за мебел 6595

Рачка за мебел 6595

100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 7 дена

Мебелна дръжка 6595
Димензии:
- L150 mm / меѓуоскино растојание ̴ 96 - 128 mm.
Материјал:
- ПВЦ
Површина / боја:
- мат хром
Моделот е универзален и применлив за целиот кабинет мебел во ентериерот.
Рачката е изработена од ПВЦ со мат површина.
Обрнете внимание!
Големината на рачката е различна од меѓуоскиното растојание.
Изберете една од двете меѓуоскини тркала при дупчење на вратите.
Рачката се нарачува индивидуално или како дел од индивидуална нарачка за мебел. Не може да замени друга рачка за модели од стандардниот опсег на мебел.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Рачка за мебел 6595 100.00 ден. 0.00 ден. 0.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не