Рачка за мебел ЕМ-067 | Велеа Хоум

Рачка за мебел ЕМ-067

222 мм , хром

100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Достава: 7 дена

Рачка за мебел ЕМ-067
Димензии:
- L125 мм/ меѓуоскино растојание ̴  96 мм
- L158 мм/ меѓуоскино растојание - 128 мм
- L190 мм/ меѓуоскино растојание  ̴  160 мм
- L222 мм/ меѓуоскино растојание  ̴  192 мм
- L352 мм/ меѓуоскино растојание  ̴  320 мм
Материјал:
- алуминиум
Површина / боја
- хром
Вашата нова кујна или дневна соба ќе изгледа модерно и софистицирано со овој елегантен модел на рачка. Направена е од алуминиум со мазна и фина површина.
Обрнете внимание!
Големината на рачката е различна од меѓуоскиното растојание.
Рачката се порачува одделно или како дел од индивидуална нарачка за мебел. Не може да се замени друг модел на рачка од стандардната палета на мебел.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Рачка за мебел ЕМ-067 100.00 ден. 0.00 ден. 0.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не