Рамка за душек М, 82/190 | Велеа Хоум

М

82/190, Рамка за душек , 82/190

4200 ден
Попуст: -29%
2900 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Рамките за душеци М се сигурни и удобни.
Изработена од квадратски профил со дебелина од 0,9 мм и повеќеслојни летви од бука.
Пластични чевли за помалку бучава.
Број на летви: 13 парчиња за единечна рамка за душек и 26 парчиња за двојна рамка за душек.
Висина на рамката: 4 см.
Нема можност да се монтира механизам за кревање. Без плочи и дупки за монтирање на механизам за подигнување на душекот.
Издржливост до 90 кг. со единечна рамка за душек.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
М 360.00 ден. 120.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не