Секција Марви II | Велеа Хоум

Марви II

Секција , скандинавски темен даб + мрамор Тунис

11600 ден
Попуст: -49%
5800 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Секција Марви II + фиоки
Димензии:
- L70 B38 H180 см.
Материјал:
- ламинирана иверица, декор скандинавски темен даб + мрамор Тунис
- водилки за фиоки
- алуминиумски дршки
Модерен и убав дом се создава со модерен и стилски мебел. Секцијата Марви II ги задоволува високите функционални и естетски барања во модерниот опремување на ентериерот. Шкафовите од серијата Марви имаат универзален дизајн, погоден како за домот, така и за канцеларијата. Моделот е изработен од ламинирана иверица со висококвалитетен лепак на рабовите, што гарантира висока отпорност на адхезија. Ламинираниот слој има мазна и лесна за одржување површина. Сите употребени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики во веќе постоечките бои на различните ткаенини / декори со оние на екранот на Вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.
Оставете го мебелот најмалку 50 см од било кој радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број пакети: 2
Пакет 1: 184.9/40.5/8.1 см., тежина 32.7 кг.
Пакет 2: 74.8/52.7/8.4 см., тежина 17.5 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Марви II 2400.00 ден. 360.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не