Шкаф витрина Модилјани, Модилјани, свила + даб евок | Велеа Хоум
Модилјани

Шкаф витрина , свила + даб евок

Шкаф витрина Модилјани 1
Шкаф витрина Модилјани 2
Шкаф витрина Модилјани 3
Шкаф витрина Модилјани 4
Шкаф витрина Модилјани 1_thumb
Шкаф витрина Модилјани 2_thumb
Шкаф витрина Модилјани 3_thumb
Шкаф витрина Модилјани 4_thumb
4800 ден
Попуст: -40%
2900 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L35 B35 H100 см.
Основа:
- ламинирана иверица
- декор: свила + даб евок
Врати:
- иверица
- стакло
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на ВЕЛЕА ХОУМ.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 110/46/6 см, тежина 11,5 кг.
Пакет 2: 40/40/11 см, тежина 7,5 кг.
Пакет 3: 20/15/10 см, тежина 0,55 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Модилјани 1200.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не