Спален комплет Џоја, Џоја, 160/200, даб сонома | Велеа Хоум
Џоја

Спален комплет , даб сонома , 160/200

Спален комплет Џоја 1
Спален комплет Џоја 2
Спален комплет Џоја 3
Спален комплет Џоја 4
Спален комплет Џоја 5
Спален комплет Џоја 1_thumb
Спален комплет Џоја 2_thumb
Спален комплет Џоја 3_thumb
Спален комплет Џоја 4_thumb
Спален комплет Џоја 5_thumb
37900 ден
24800 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Комплетот вклучува кревет и плакар со лизгачки врати.
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Ако одберете двостран душек за вашиот кревет, треба да нарачате рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L164 B204,5 H90 см.
- плакар: L180 B56 H195 см.
Материјал: ламинирана иверица
Декорација: даб сонома
- лизгачки систем од алуминиум, алуминумска рачка за влечење.
Рамката овозможува душекот да "дише", што е важен услов за одржување на добра хигиена. Плакарот со две лизгачки врати има внатрешен распоред во согласност потребите на модерните домаќинства. За ефикасно користење на слободниот простор под душекот, исто така можете да купите механизам за подигнување на гас. Спалната соба Џоја е целосно изработена од ламинирана иверица со овластено потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
На илустрацијата креветот е со едностран душек.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 12
Пакет 1: 200/63 / 4,5 см, тежина 22,5 кг.
Пакет 2: 189/57 / 4,5 см, тежина 18,5 кг.
Пакет 3: 185/62/6 см, тежина 24,5 кг.
Пакет 4: 93/58/8 см, тежина 17,5 кг.
Пакет 5: 182/90/2 см, тежина 17,5 кг.
Пакет 6: 182/90/2 см, тежина 17,5 кг
Пакет 7: 167/94 / 4,5 см, тежина 23 кг.
Пакет 8: 209/37 / 4,5 см, тежина 13 кг.
Пакет 9: 202/26/6 см, тежина 6 кг.
Пакет 10: 182/49/3 см, тежина 7,5 кг.
Пакет 11: 182 / 6,5 / 6,5 см, тежина 3 кг.
 

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Џоја 3200.00 ден. 1200.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
 • Постелнина 3 дела

  00295

  2400 ден

  15 дена
 • Постелнина

  00301

  2600 ден

  15 дена
 • Постелнина

  00307

  2300 ден

  15 дена
 • Постелнина 3 дела

  00285

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1800 ден

  со попуст -15%

  10 дена
 • Постелнина 3 дела

  00463

  2400 ден

  15 дена
 • Постелнина

  01107

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина

  01110

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина

  01111

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина

  01113

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина 3 дела

  01116

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина 3 дела

  01117

  сива

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина

  01187

  Акција

  3100 ден

  Акција

  2300 ден

  со попуст -26%

  15 дена
Слични производи
Последно видени

Следете не