Спален комплет Кети | Велеа Хоум

Кети

Спален комплет , Silk + даб колонијален , 160/200

53500 ден
Попуст: -45%
29200 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Комплетот вклучува кревет, плакари 2бр и ноќни шкафчиња 2бр.
Креветот е погоден за едностран или двостран душек со димензии 160/200 см.
Може може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Ако изберете опција двостран душек неопходно е да купите рамка за душекот со соодветните димензии.
Димензии:
- кревет: L165 B206 H90 см
- плакар: L100 B46.5 H200.5 см
- плакар со огледало: L100 B46.5 H200.5 см
- ноќно шкафче: L50 B38 H35 см.
Материјали: ламинирана иверица, декор Silk + даб колонијален, еко кожа
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Во цената не е вклучен душекот. На сликата креветот е со едностран душек.
Во цената на производот не е вклучена монтажата, неа можете да ја видите во мени лентата под категоријата Качување и монтажа.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. 
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број пакети: 10
Пакет 1: 203.3/51/3.6 см., тежина - 18.95 кг.
Пакет 2: 105.1/51.2/8.1 см., тежина - 21.25 кг.
Пакет 3: 194.9/52.6/5.2 см., тежина - 36.45 кг.
Пакет 4: 203.3/51.2/5.1 см., тежина - 25.7 кг.
Пакет 5: 202.4/52.6/4.1 см., тежина - 22.85 кг.
Пакет 6: 101.9/49.3/8.1 см., тежина - 21.6 кг.
Пакет 7: 206.2/34/8.1 см., тежина - 26.45 кг.
Пакет 8: 180.8/96/6.6 см., тежина - 27 кг.
Пакет 9: 86.5/42.5/10.6 см., тежина - 16.8 кг.
Пакет 10: 55/42.5/10.6 см., тежина - 10.45 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Кети 4800.00 ден. 1800.00 ден. 500.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не