Спален комплет Орели за душек 160/200 | Велеа Хоум

Орели

Спален комплет за душек 160/200 , даб кастело бакарен + железо , 160/200

41600 ден
Попуст: -47%
21800 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Имаше печатна грешка во печатеното издание на нашата брошура за мај. Големината на спалниот комплет е погрешно опишана, точната е на веб-страницата. Се извинуваме за предизвиканата непријатност.
Комплетот вклучува кревет, плакар, комода, ноќни шкафчиња (2 пар) и огледало.
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите и рамка за душек (латофлекс) со соодветна големина.
Димензии:
-кревет: L164 B204.5 H80/ 30 см .
-плакар: L117 B52 H185 см.
-комода: L70 B45 H75
-ноќно шкафче: L45 B40 H40 см.
-огледало: 59.5/70 см.
Материјал: ламинирана иверица, декор даб кастело бакарен + железо
Ова е комплетно решение за мебел за спална соба, кое се одликува со одличните квалитети на мебелот од комплетот. Мебел за спална соба што го исполнува зборот совршен со содржина. Плакарот има практичен функционален распоред, кој нуди складирање на облека и постелнина во најпогодна форма. Креветот е погоден за еднострани и двострани душеци, според вашите можности и желби. Препорачуваме да купите механизам за подигнување на душекот и дно за креветот. Механизмот ви овозможува да го користите просторот под душекот за складирање постелнина и предмети. Рамката за душекот обезбедува природна вентилација на душекот. Сите употребени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
На илустрацијата креветот е со едностран душек. Цената не вклучува душек.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од било какво грејно тело или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетувања на производите НЕ се покриени од нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број пакети: 10
Пакет 1: 183.8/52.9/5.1 см., тежина - 27.33 кг.
Пакет 2: 186.5/43.2/5.1 см., тежина - 21.64 кг.
Пакет 3: 148.5/54.8/9.6 см., тежина - 34.98 кг.
Пакет 4: 169/84.5/3.6 см., тежина - 20.83 кг.
Пакет 5: 206.2/34/5.1см., тежина - 16.38 кг.
Пакет 6: 75.5/49.4/8.1 см., тежина - 15.43 кг.
Пакет 7: 74.3/47.5/6.6 см., тежина - 12.12 кг.
Пакет 8: 50/46/8.6 см., тежина - 9 кг.
Пакет 9: 50/49/8.6 см., тежина - 9 кг.
Пакет 10: 74.8/64/4 см., тежина - 7.13 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Орели 5700.00 ден. 1500.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не