Спална Делис за душек 160/200 (без вкл. душек) | Велеа Хоум

Делис

Спална за душек 160/200

premium
Спална Делис за душек 160/200 (без вкл. душек) 1
premium
Спална Делис за душек 160/200 (без вкл. душек) 2
premium
Спална Делис за душек 160/200 (без вкл. душек) 3
premium
Спална Делис за душек 160/200 (без вкл. душек) 4
premium
Спална Делис за душек 160/200 (без вкл. душек) 5
Спална Делис за душек 160/200 (без вкл. душек) 1_thumb
Спална Делис за душек 160/200 (без вкл. душек) 2_thumb
Спална Делис за душек 160/200 (без вкл. душек) 3_thumb
Спална Делис за душек 160/200 (без вкл. душек) 4_thumb
Спална Делис за душек 160/200 (без вкл. душек) 5_thumb
14800 ден
12400 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Спалната е погодна за едностран и за двостран душек 160/200 см.
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- L170 B210 H80 см.
Градба:
- цврсто зимзелено дрво
Покриеност:
- безбоен лак од полиуретан
Хардвер:
- елементи за поврзување: конфорални завртки и букасти дипли, се вклучени во пакувањето.
Обрнете внимание!
Наведената цена не вклучува душек.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Одржување: Избришете ги површините со влажна крпа.
Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 170/80/14 см, тежина 17 кг.
Пакет 2: 200/20/11 см, тежина 11 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Делис 600.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не