Спална Надежда + фиоки за душек 160/200 | Велеа Хоум

Надежда

Спална + фиоки за душек 160/200 , венге + даб сонома

Спална Надежда + фиоки за душек 160/200 1
Спална Надежда + фиоки за душек 160/200 2
Спална Надежда + фиоки за душек 160/200 3
Спална Надежда + фиоки за душек 160/200 4
Спална Надежда + фиоки за душек 160/200 5
Спална Надежда + фиоки за душек 160/200 6
Спална Надежда + фиоки за душек 160/200 7
Спална Надежда + фиоки за душек 160/200 1_thumb
Спална Надежда + фиоки за душек 160/200 2_thumb
Спална Надежда + фиоки за душек 160/200 3_thumb
Спална Надежда + фиоки за душек 160/200 4_thumb
Спална Надежда + фиоки за душек 160/200 5_thumb
Спална Надежда + фиоки за душек 160/200 6_thumb
Спална Надежда + фиоки за душек 160/200 7_thumb
17800 ден
11600 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Спална Надежда + фиоки за душек 160/200 
Креветот е погоден за едностран и двостран душек со големина 160/200 см.
Механизам за кревање душек Не може да се користи .
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите рамка за душек (латофлекс) со соодветна големина.
Димензии:
- L164 B204,5 H35/90 см.
Материјали:
- ламинирана иверица,
- иверица
- декорација венге + даб сонома
За уште поголема удобност и функционалност во спалната соба, ви го препорачуваме креветот Надежда со фиоки. Креветот има четири фиоки што може да се извлечат со тркала. Тие обезбедуваат дополнителен простор за складирање постелнина и лични предмети. Сите употребени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Наведената цена не вклучува душек.
На илустрацијата, креветот има едностран душек.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Одржување: Користете микрофибер крпа натопена во раствор со млака вода и неутрален сапун. Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Број пакети: 5
Пакет 1: 164/92/4,5 см., тежина 21,5 кг.
Пакет 2: 167/40/9 см., тежина 21 кг.
Пакет 3: 80/63/7 см., тежина 13 кг.
Пакет 4: 80/63/9 см., тежина 16,7 кг.
Пакет 5: 36/12/12 см., тежина 2,8 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надежда 2600.00 ден. 500.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не