Спален комплет Ариел (без вкл. душек) | Велеа Хоум

Ариел

Спален комплет за душек 160/200 , даб сонома + бел сјај , 160/200

57900 ден
38900 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Комплетот вклучува кревет, плакар, комода и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран душек и двостран душек 160/200 см..
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Ако одберете двостран душек за вашиот кревет, треба да нарачате рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L164 B206 H30-94.5 см.
- плакар: L160 B55 H218 см.
- комода: L80 B43 H83 см.
- ноќно шкафче: L50 B38 H35 см.
Материјал:
- ламинирана иверица
- декор: даб сонома + бел сјај
- бела еко кожа
- полнет: полиуретанска пена T25 / 38
Моделот има ефективна индивидуалност што ги буди сетилата.
Препорачуваме да купите комплет од HDF дно и механизам за подигнување на душек. Дното дополнително ја стабилизира спалната соба од извртување на дијагоналите, а механизмот на гас помага полесно и ефикасно да се искористи површината под душекот со цел да се складираат ќебиња и многу повеќе. Мебелот има многу издржлив слој со мазна површина. Таблата на креветот е тапацирана со луксузна еко кожа со тоа што совршено ја надополнува удобноста на креветот. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Наведената цена не вклучува душек.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 17
Пакет 1: 220/63 / 4,5 см, тежина 23,3 кг.
Пакет 2: 87/67/8 см, тежина 21,2 кг.
Пакет 3: 176/49 / 4,5 см, тежина 14,5 кг.
Пакет 4: 220/63 / 4,5 см, тежина 23,3 кг.
Пакет 5: 87/67/8 см, тежина 21,2 кг.
Пакет 6: 176/49 / 4,5 см, тежина 14,5 кг.
Пакет 7: 87/60/7 см, тежина 13,5 кг.
Пакет 8: 170/98/6 см, тежина 27 кг.
Пакет 9: 211/40/6 см, тежина 17,2 кг.
Пакет 10: 84/50/7 см, тежина 12,7 кг.
Пакет 11: 84/50/6 см, тежина 9,7 кг.
Пакет 12: 87/51/7 см, тежина 11,5 кг.
Пакет 13: 58/45/10 см, тежина 9,7 кг.
Пакет 14: 58/45/10 см, тежина 9,7 кг.
Пакет 15: 204/26/5 см, тежина 7,5 кг.
Пакет 16: 84/54/5 см, тежина 14 кг.
Пакет 17: 51/15/20 см, тежина 7,1 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ариел 6100.00 ден. 1800.00 ден. 600.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не