Спален комплет Луксор за душек 160/200 | Велеа Хоум

Луксор

Спален комплет , даб монте велино + бело шагре , 160/200

73300 ден
56800 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Комплетот вклучува кревет, плакар, огледало, комода и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран душек и двостран душек 160/200 см.
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Ако одберете двостран душек за вашиот кревет, треба да нарачате рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L168 B208 H93 см.
- плакар: L195 В52 H201 см.
- комода: L90 B45 H83 см.
- ноќно шкафче: L45 B50 H30 см.
Материјал:
- ламинирана иверица
- еко кожа
- огледало 4 мм.
Декорација:
- даб монте велино + бело шагре
Почувствувајте се посебни со луксузниот и инспиративен стил на спалната соба Луксор. Тапацираното прицврстување со еко кожа и кристали обезбедува поголема удобност и го надополнува чувството на луксуз.
Препорачуваме да купите комплет од HDF дно и механизам за подигнување на душек. Дното дополнително ја стабилизира спалната од извртување на дијагоналите, механизам на гас кој помага полесно и ефикасно да ја користите областа под душекот за чување на ќебиња и многу повеќе.
Површините имаат ефектни декори, со висока отпорност, овозможувајќи брзо и лесно чистење.
Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
На илустрацијата креветот е со едностран душек.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 14
Пакет 1: 179/52/5 см, тежина 24 кг.
Пакет 2: 204/53/5 см, тежина 26 кг.
Пакет 3: 200/52/3 см, тежина 18 кг.
Пакет 4: 90/53/6 см, тежина 18 кг.
Пакет 5: 184/46/5 см, тежина 24 кг.
Пакет 6: 184/46/5 см, тежина 23 кг.
Пакет 7: 40/10/10 см, тежина 2 кг.
Пакет 8: 93/48 / 10см., Тежина 22 кг.
Пакет 9: 81/46/6 см, тежина 14 кг.
Пакет 10: 53/48/9 см, тежина 12 кг.
Пакет 11: 53/48/9 см, тежина 12 кг.
Пакет 12: 167/93/6 см, тежина 27 кг.
Пакет 13: 204/33/5 см, тежина 19 кг.
Пакет 14: 167/33/5 см, тежина 12 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Луксор 5640.00 ден. 2160.00 ден. 700.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не