Спален комплет Онтарио, за душек 160/200 | Велеа Хоум

Онтарио

Спален комплет , сив графит + бела , 160/200

premium
Спален комплет Онтарио, за душек 160/200 1
premium
Спален комплет Онтарио, за душек 160/200 2
premium
Спален комплет Онтарио, за душек 160/200 3
premium
Спален комплет Онтарио, за душек 160/200 4
premium
Спален комплет Онтарио, за душек 160/200 5
Спален комплет Онтарио, за душек 160/200 1_thumb
Спален комплет Онтарио, за душек 160/200 2_thumb
Спален комплет Онтарио, за душек 160/200 3_thumb
Спален комплет Онтарио, за душек 160/200 4_thumb
Спален комплет Онтарио, за душек 160/200 5_thumb
64800 ден
54500 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Комплетот вклучува кревет, плакар и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за двостран душек 160/200 см.
Не може да се користи механизам за подигнување.
Потребно е да си докупите рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L256 B208 H92 см.
- плакар: L200 B57 H202 см.
- ноќно шкафче: L46 B31 H18,5 см.
Материјал:
- ламинирана иверица
- стакло
Декорација:
- сив графит + бел
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.
Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Онтарио 5100.00 ден. 1500.00 ден. 500.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не