Спален комплет Талиса, Талиса, 140/200, даб евок + бел сјај | Велеа Хоум
Талиса

Спален комплет, за душек 140/200 , даб евок + бел сјај , 140/200

Спален комплет Талиса 1
Спален комплет Талиса 2
Спален комплет Талиса 3
Спален комплет Талиса 4
Спален комплет Талиса 5
Спален комплет Талиса 6
Спален комплет Талиса 7
Спален комплет Талиса 1_thumb
Спален комплет Талиса 2_thumb
Спален комплет Талиса 3_thumb
Спален комплет Талиса 4_thumb
Спален комплет Талиса 5_thumb
Спален комплет Талиса 6_thumb
Спален комплет Талиса 7_thumb
46400 ден
Попуст: -35%
29800 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Комплетот вклучува кревет, плакар, тоалетна и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран душек и двостран душек 140/200 см.
Ако одберете двостран душек за вашиот кревет, треба да нарачате рамка за душек (латофлекс) со соодветна големина.
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Димензии:
- кревет: L145.5 B205 H35.5/80.5 см.
- плакар: L156 B50 H185 см.
- ноќно шкафче: L44.5 B34,5 H35,5 см.
- тоалетна: L111 B46 H73.5/160 см.
- огледало
Материјал:
- ламинирана иверица
- декоративна лента лакобел
Декорација:
- даб евок + бел сјај
Ви претставуваме мебел за спална соба кој го исполнува зборот совршено со содржина.
Плакарот има функционален распоред, кој нуди складирање облека во форма погодна за вас. Рамката на душекот овозможува природна вентилација на душекот.
Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
На илустрацијата креветот е со едностран душек.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 16
Пакет 1: 185/57/4 см, тежина - 18,85 кг.
Пакет 2: 185/57/4 см, тежина - 18,85 кг.
Пакет 3: 190/45/3 см, тежина - 15,15 кг.
Пакет 4: 156/46/4 см, тежина - 17,8 кг.
Пакет 5: 163/56/5 см, тежина - 25 кг.
Пакет 6: 79/54/5 см, тежина - 14,3 кг.
Пакет 7: 145/82/3 см, тежина - 13,7 кг.
Пакет 8: 208/22/5 см, тежина - 12,8 кг.
Пакет 9: 153/30/4 см, тежина - 10,35 кг.
Пакет 10: 91/56/5 см, тежина - 12 кг.
Пакет 11: 76/53/7 см, тежина - 10 кг.
Пакет 12: 60/52/4 см, тежина - 11,7 кг.
Пакет 13: 92/70/4 см, тежина - 16,35 кг.
Пакет 14: 52/40/5 см, тежина - 5,5 кг.
Пакет 15: 52/40/5 см, тежина - 5,5 кг.
Пакет 16: 52/15/20 см, тежина - 1 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Талиса 5800.00 ден. 1500.00 ден. 600.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
 • Постелнина 3 дела

  00295

  2400 ден

  15 дена
 • Постелнина

  00301

  2600 ден

  15 дена
 • Постелнина

  00304

  2400 ден

  15 дена
 • Постелнина

  00307

  2300 ден

  15 дена
 • Постелнина 3 дела

  00285

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1800 ден

  со попуст -15%

  10 дена
 • Постелнина 3 дела

  00463

  2400 ден

  15 дена
 • Постелнина

  01107

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина

  01110

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина

  01111

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина

  01113

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина 3 дела

  01116

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина 3 дела

  01117

  сива

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
Слични производи
Последно видени

Следете не