Спална Туин 160/200 + 2 ноќни шкафчиња, Туин, даб сонома + кафеава кожа | Велеа Хоум
Туин

Спална 160/200 + 2 ноќни шкафчиња , даб сонома + кафеава кожа

Спална Туин 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 1
Спална Туин 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 2
Спална Туин 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 3
Спална Туин 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 4
Спална Туин 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 5
Спална Туин 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 1_thumb
Спална Туин 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 2_thumb
Спална Туин 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 3_thumb
Спална Туин 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 4_thumb
Спална Туин 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 5_thumb
15700 ден
10900 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Спална Туин 160/200 + 2 ноќни шкафчиња
Комплетот вклучува кревет и 2 ноќни шкафчиња
Креветот е погоден за едностран и двостран душек со димензии 160/200.
Може да се користи механизам за кревање на душекот – стандарден сет.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L164 B210 H36/110 см.
- ноќно шкафче: L50 B39 H45 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
Боја / декор:
- даб сонома + кафеава кожа
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
На илустрацијата креветот е со едностран душек.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 6
Пакет 1: 208/42 / 5,5 см, тежина 18,2 кг.
Пакет 2: 165/86 / 5,5 см, тежина 23,5 кг.
Пакет 3: 67/49/10 см, тежина 7 кг.
Пакет 4: 57/46/10 см, тежина 10 кг.
Пакет 5: 57/46/10 см, тежина 10 кг.
Пакет 6: 37/12/12 см, тежина 1,1 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Туин 2000.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
Слични производи
Последно видени

Следете не