Стаклена клуб маса Миреја III, Миреја III, црна | Велеа Хоум
Миреја III

Клуб маса , црна

Стаклена клуб маса Миреја III 1
Стаклена клуб маса Миреја III 2
Стаклена клуб маса Миреја III 1_thumb
Стаклена клуб маса Миреја III 2_thumb
7600 ден
5000 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Клуб масата Миреја е погодна за секаков вид ентериер.
Димензии:
- L110 B60 H42 см.
Плотна:
- термо калено стакло 6 мм.
Ногарки / основа:
- МДФ, декор во наведените комбинации на бои
Стаклото со својата транспарентност создава чувство на воздушност и леснотија, а тоа дополнително ќе ја различи масата од останатиот мебел. Се разбира, во прилог мора да го споменеме и уникатниот дизајн. Таа е мала, удобена и лесно може да стане накит на вашиот мебел.
Идеално би го надополниле секој од предлозите за тапациран мебел на ВЕЛЕА ХОУМ.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.
Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 114,5 / 5/64 см, тежина 22,50 кг.
Пакет 2: 57/43/14 см, тежина 2.100 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Миреја III 400.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не