Трпезариски стол Елиз Лукс, Елиз Лукс, капучино + кафеаво | Vellea Home
Елиз Лукс

Трпезариски стол , капучино + кафеаво

Трпезариски стол Елиз Лукс 1
Трпезариски стол Елиз Лукс 2
Трпезариски стол Елиз Лукс 3
Трпезариски стол Елиз Лукс 4
Трпезариски стол Елиз Лукс 5
Трпезариски стол Елиз Лукс 1_thumb
Трпезариски стол Елиз Лукс 2_thumb
Трпезариски стол Елиз Лукс 3_thumb
Трпезариски стол Елиз Лукс 4_thumb
Трпезариски стол Елиз Лукс 5_thumb
5100 ден
Попуст: -32%
3400 ден/парче
Акција

Моделот може да се порачува само во комплет од: 2 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Моделот е достапен само во сет од 2 парчиња.
Големина на седиштето: L43 B54 H93 см.
Основата на столот е изработена од високо квалитетено качуково дрво - има висока еластичност и гарантирано трајност при секојдневна употреба.
Седиштето е изработено од еко кожа - лесна за одржување. Со ногарки од качуково дрво и грб од текстил, ќе може да ги задоволи вашите потреби за цврстина и лесно одржување, како и за удобност и практичност. Совршено ги надополнува повеќето маси на Vellea Home. И не може да помине незабележано. Дали ви треба повеќе убедување?
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 93/43/26 см, тежина 9,6 кг.
 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Елиз Лукс 200.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не