Тоалетна маса Астрал, Астрал, бела | Vellea Home
Астрал

Тоалетна маса , бела

Тоалетна маса Астрал 1
Тоалетна маса Астрал 2
Тоалетна маса Астрал 3
Тоалетна маса Астрал 1_thumb
Тоалетна маса Астрал 2_thumb
Тоалетна маса Астрал 3_thumb
8000 ден
Попуст: -33%
5300 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L115 B40 H78 см.
Основа:
- ламинирана иверица
* Огледалото не е вклучено во цената!
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Vellea Home.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Астрал 800.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
 • Постелнина

  00278

  Акција

  3000 ден

  Акција

  2600 ден

  со попуст -14%

  7 дена
 • Постелнина

  00291

  Акција

  3300 ден

  Акција

  2800 ден

  со попуст -15%

  7 дена
 • Постелнина 3 дела

  00295

  2400 ден

  30 дена
 • Постелнина

  00298

  4400 ден

  7 дена
 • Постелнина

  00300

  4400 ден

  30 дена
 • Постелнина

  00301

  2600 ден

  7 дена
 • Постелнина

  00303

  1900 ден

  7 дена
 • Постелнина

  00303

  2400 ден

  7 дена
 • Постелнина

  00307

  2300 ден

  7 дена
 • Постелнина

  00308

  Акција

  1800 ден

  Акција

  1300 ден

  со попуст -29%

  7 дена
 • Постелнина

  00309

  Акција

  1300 ден

  Акција

  1100 ден

  со попуст -16%

  7 дена
Слични производи
Последно видени

Следете не