Софа на спуштање Мелвин, Мелвин, темно беж | Vellea Home
Мелвин

Софа на спуштање со полица , темно беж

Софа на спуштање Мелвин 1
Софа на спуштање Мелвин 2
Софа на спуштање Мелвин 3
Софа на спуштање Мелвин 4
Софа на спуштање Мелвин 5
Софа на спуштање Мелвин 6
Софа на спуштање Мелвин 7
Софа на спуштање Мелвин 1_thumb
Софа на спуштање Мелвин 2_thumb
Софа на спуштање Мелвин 3_thumb
Софа на спуштање Мелвин 4_thumb
Софа на спуштање Мелвин 5_thumb
Софа на спуштање Мелвин 6_thumb
Софа на спуштање Мелвин 7_thumb
37400 ден
29000 ден*
*Со картичка Vellea Home

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L227 B93 H68 см
Материјал на основа:
-Иверица
- иверица ламинирана
-MDF фурниран
-Цврсто дрво
Тип на тапацир:
-Текстил
Механизми:
- Механизам за проширување
Основа на седишта:

- Иверица

Пополнување:
-Полиуретанска пена
- област за спиење: 135/180 см
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 180/75/44 см, тежина 44 кг.
Пакет 2: 180/63/17 см, тежина 30 кг.
Пакет 3: 88/56/23 см, тежина 16 кг.
Пакет 4: 88/56/23 см, тежина 10 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Мелвин 700.00 ден. 1300.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не