Трпезариска маса Дони | Велеа Хоум

Дони

Трпезариска маса , венге

2600 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Масите Дони се гарантирано ќе обезбедат стил, практичност и удобност со исклучителна цврстина.
Димензии: L120 B75 H75 см.
Изработена од ламинирана иверица.
Масата во трпезаријата се користи секојдневно и во овој факт нема ништо невообичаено. Служи не само како место за хранење, туку честопати и како кујнска плотна за приготвување на храната. Оваа двојна функционалност подразбира сила и стабилност, понекогаш и на сметка на дизајнот. Во секој случај, масите за кујни традиционално не се нудат во голема разновидност, можеби затоа што побарувачката сама по себе е послаба од другите видови мебел. Сепак, ова е далеку од случајот со нашите предлози. Ние ќе ви го препорачаме овој прекрасен модел - трпезариска маса Дони. Изработена е од ламинирана иверица, тој е удобен и компактен, скромен и функционален. Со други зборови - производ од кој ќе бидете задоволни.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики во веќе постоечките бои на различните ткаенини / декори со оние на екранот на Вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.
Оставете го мебелот најмалку 50 см од било кој радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број пакувања: 1
Пакет 1:  126/80/7 см., тежина 18,6 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Дони 960.00 ден. 120.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не