Трпезариска маса Џејн /се продолжува/ | Велеа Хоум

Џејн

Трпезариска маса , венге

16400 ден
12400 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Кружна, продолжна трпезариска маса Џејн.
- димензии: D90 H75 см.
- во продолжена положба - L115 B90 см.
- плотна: фурнирана иверица, дебелина 34 мм.
- конструкција: цврсто буково дрво, иверица
Кружната трпезариска маса е симбол на атмосфера и кохезија во домаќинството. Затоа, мора да обрнеме внимание на изборот на соодветен мебел за трпезаријата. Масата Џејн е изработена од цврсто буково дрво и фурнирана иверица. Карактеристичните декоративни детали на моделот ја потенцираат стилската индивидуалност на масата. Овој производ доаѓа во здрав пакет со едноставни упатства за монтирање.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините. Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 94/94/15 см, тежина 29 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Џејн 120.00 ден. 240.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не