Трпезариска маса Мариона, Мариона, бела + сива | Велеа Хоум
Мариона

Трпезариска маса , бела + сива

Трпезариска маса Мариона 1
Трпезариска маса Мариона 2
Трпезариска маса Мариона 3
Трпезариска маса Мариона 4
Трпезариска маса Мариона 5
Трпезариска маса Мариона 6
Трпезариска маса Мариона 7
Трпезариска маса Мариона 8
Трпезариска маса Мариона 9
Трпезариска маса Мариона 10
Трпезариска маса Мариона 1_thumb
Трпезариска маса Мариона 2_thumb
Трпезариска маса Мариона 3_thumb
Трпезариска маса Мариона 4_thumb
Трпезариска маса Мариона 5_thumb
Трпезариска маса Мариона 6_thumb
Трпезариска маса Мариона 7_thumb
Трпезариска маса Мариона 8_thumb
Трпезариска маса Мариона 9_thumb
Трпезариска маса Мариона 10_thumb
23900 ден
19100 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Трпезариска маса на Mариона на продолжување
Димензии:
- L120/160 B90 H76 см.
Плотна:
- основа МДФ со мат слој
Конструкција:
- МДФ
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Цената на артиклите не вклучува инсталација, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
 За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 129 / 97,5 / 20 см. Тежина 36,8 кг.
Пакет 2: 66/65/26 см. Тежина 10,7 кг.
Пакет 3: 86,5 / 56 / 11,5 см. Тежина 11,5
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Мариона 1300.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не