Трпезариска маса Сузи, на продолжување | Велеа Хоум

Сузи

Трпезариска маса, на продолжување , орев

19900 ден
Попуст: -32%
13500 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Трпезариска маса Сузи /се продолжува /
- димензии: L140 / 180 B90 H77 см.
- плотна: фурнирана иверица, 34 мм.
- конструкција: цврсто буково дрво, иверица
Масата е симбол на домот и го открива гостопримството на секое домаќинство. Затоа, мора да обрнеме внимание на изборот на соодветен мебел за трпезаријата. Масата Сузи е изработена од цврсто буково дрво и фурнирана плотна со лак финиш. Карактеристичните декоративни детали на моделот ја потенцираат стилската индивидуалност на масата. Овој производ доаѓа во здрав пакет со едноставни упатства за монтирање.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините. Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Сузи 240.00 ден. 240.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не