Трпезариски стол Блејк III | Велеа Хоум

Блејк III

Трпезариски стол , темно кафеав

5800 ден
4100 ден/парче*
*Со картичка Велеа Хоум

Моделот може да се порачува само во комплет од: 4 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Моделот е достапен само во комплет од 4 парчиња.
- вкупни димензии: L42 B57,5 H106,5 cм.
- боја: темно кафеав
- хромирани ногарки
- тапацир: еко кожа
Погледнете го овој трпезариски стол - во него нема традиционални четири ногарки и потпирачи за раце, изработен е од метал и има кожен грб. Удобен е, силен и во исто време е лесен и компактен. Можете лесно да го исчистите и исто толку лесно да го комбинирате со други понуди од Велеа Хоум . Да, ова е трпезарискиот стол Блејк. Многу лесно можете да го направите дел од вашиот ентериер од останатиот мебел
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Одржување: Избришете ги површините со малку влажна крпа.Не користете производи и материјали што содржат абразивни честички.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 78/75/45 см, тежина 17,9 кг.
Пакет 2: 57/57/53 см, тежина 16,2 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Блејк III 360.00 ден. 120.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не