Трпезариски стол Пресиан | Велеа Хоум

Пресиан

Трпезариски стол , венге

premium
Трпезариски стол Пресиан 1
premium
Трпезариски стол Пресиан 2
premium
Трпезариски стол Пресиан 3
Трпезариски стол Пресиан 1_thumb
Трпезариски стол Пресиан 2_thumb
Трпезариски стол Пресиан 3_thumb
5000 ден
Попуст: -44%
2800 ден/парче
Акција

Моделот може да се порачува само во комплет од: 2 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Моделот е достапен само во сет од 2 парчиња.
Големина на седиштето: L45.5 B41.5 H44 / 96 см.
- седиште и грб: тапациран со сунѓер и еко кожа, боја: венге
- ногарки: цврсто качуково дрво, боја: венге
Седиштето е изработено од еко кожа во венге боја - лесно се одржува и е отпорно на постојана употреба. Контрастната комбинација се бара со години и многу предлози се потпираат на неа. Овој пат, сепак, со задоволство нудиме друга боја. Се наоѓа помеѓу многу темна, скоро црна дрвена структура направена од каучуково дрво и беж кожа.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Поради природата на материјалите - цврсто дрво и фурнир, ВОЗМОЖНИ СЕ РАЗЛИКИ ОД ИЛУСТРАТИРАНА БОЈА НА ПРОИЗВОДОТ и тоналитетот на одделни производи
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети, заради можноста за сечење на тапацирот. Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Опрема: Број на пакувања: 1
Пакет 1: 98/44/25 см, тежина 12 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Пресиан 200.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не