ТВ секција Виена, Виена, магма + даб евок | Vellea Home
Виена

ТВ секција , магма + даб евок

ТВ секција Виена 1
ТВ секција Виена 2
ТВ секција Виена 3
ТВ секција Виена 4
ТВ секција Виена 5
ТВ секција Виена 6
ТВ секција Виена 7
ТВ секција Виена 1_thumb
ТВ секција Виена 2_thumb
ТВ секција Виена 3_thumb
ТВ секција Виена 4_thumb
ТВ секција Виена 5_thumb
ТВ секција Виена 6_thumb
ТВ секција Виена 7_thumb
18000 ден
Попуст: -35%
11600 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L220 B35.5 H183 см.
Материјали:
- ламинирана иверица, украс магма
Врати / предна страна:
- ламинирана иверица, дабова боја
Обрнете внимание!
Ве молиме, сообразете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на површината.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Опрема: Број на пакувања: 5
Пакет 1: 230/45/7 см, тежина 30 кг.
Пакет 2: 142/40/7 см, тежина 19 кг.
Пакет 3: 142/40/6 см, тежина 16 кг.
Пакет 4: 125/48/10 см, тежина 23 кг.
Пакет 5: 31 / 21.5 / 11 см, тежина 5,2 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Виена 3100.00 ден. 600.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не