ТВ Секција Јулио B | Велеа Хоум

Јулио B

ТВ Секција , бела + антрацит

ТВ Секција Јулио B 1
ТВ Секција Јулио B 2
ТВ Секција Јулио B 1_thumb
ТВ Секција Јулио B 2_thumb
16000 ден
Попуст: -32%
10700 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
-  ТВ шкаф: L200 B40 H75/43 см.
- шкаф за ѕид: L44 B32 H75 см.
- полица: L120 B18 H17,5 см.
Материјали:
Основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Комплетот ги вклучува само горенаведените производи.
Ве молиме, споредете ги целокупните димензии на ТВ уредот со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 122/45/8 см, тежина 20 кг.
Пакет 2: 165/38/10 см, тежина 23 кг.
Пакет 3: 83/51/12 см, тежина 21 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Јулио B 3100.00 ден. 1100.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не