ТВ Секција Модена + LED осветлување | Велеа Хоум

Модена

ТВ Секција + LED осветлување , бeл cjaj + црн cjaj

ТВ Секција Модена + LED осветлување 1
ТВ Секција Модена + LED осветлување 1_thumb
30600 ден
25000 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Изработена во Европа по специјална нарачка за ВЕЛЕА ХОУМ.
Димензии:
- L277,5 B43 H195
- корпус : ламинирана иверка
- врати/чело :  калено црно стакло, иверица
* LED осветлување
Обрнете внимание!
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од било какво грејно тело или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број пакети: 7
Пакет 1: 147/55/9.8 см., тежина 32 кг.
Пакет 2: 147/44/9.8 см., тежина 29 кг.
Пакет 3: 113/47/8 см., тежина 17 кг.
Пакет 4: 113/47/8 см., тежина 17 кг.
Пакет 5: 113/47/8 см., тежина 17 кг.
Пакет 6: 113/47/8 см., тежина 17 кг.
Пакет 7: 108/44/4.6 см., тежина 9 кг.
 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Модена 4000.00 ден. 900.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не