Аголна гарнитура Авеста на спуштање, Авеста, сива | Велеа Хоум
Авеста

Аголна гарнитура на спуштање , сива , десен

Аголна гарнитура Авеста на спуштање 1
Аголна гарнитура Авеста на спуштање 2
Аголна гарнитура Авеста на спуштање 3
Аголна гарнитура Авеста на спуштање 4
Аголна гарнитура Авеста на спуштање 5
Аголна гарнитура Авеста на спуштање 6
Аголна гарнитура Авеста на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Авеста на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Авеста на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Авеста на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Авеста на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Авеста на спуштање 6_thumb
69700 ден
Попуст: -28%
49800 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L284 B166 H103,5 см
- област за спиење: 138/245 см.
Основа:
- пружини цик-цак
Пополнување:
- полиуретанска пена
Предности:
- функција за спиење - душек на извлекување
- сандак
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакети: 2
Пакување 1: 180/85/101 см, тежина 63,3 кг.
Пакување 2: 110/85/171 см, тежина 61,2 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Авеста 700.00 ден. 2000.00 ден. 600.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не