Аголна гарнитура Кариби | Велеа Хоум

Кариби

Аголна гарнитура , тиркиз

68300 ден
Попуст: -31%
46900 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

тиркиз

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Аголна гарнитура Кариби, на извлекување
Димензии: L281 B190 H83 см.
* просторија за спиење 140/240 см.
Лицев материјал:
- полиестер текстил
Основа на тапацир:
- цик-цак пружини
- тапацир на седишта: полиуретанска пена 9 см N25, вата од полиестер
Градба:
- цврсто дрво, иверица, МДФ
Предности:
- функција кревет
- универзален модел - левата / десната насока е одредена за време на монтирањето
- сандак
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 135/115/95 см, тежина 58 кг.
Пакет 2: 201/120/95 см, тежина 67 кг.
Пакет 3: 115/35/55 см, тежина 6 кг.
Пакет 4: 115/35/55 см, тежина 6 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Кариби 900.00 ден. 2600.00 ден. 700.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не