Аголна гарнитура Маракај на спуштање | Велеа Хоум

Маракај

Аголна гарнитура , кафеав + беж

Аголна гарнитура Маракај на спуштање 1
Аголна гарнитура Маракај на спуштање 2
Аголна гарнитура Маракај на спуштање 3
Аголна гарнитура Маракај на спуштање 4
Аголна гарнитура Маракај на спуштање 5
Аголна гарнитура Маракај на спуштање 6
Аголна гарнитура Маракај на спуштање 7
Аголна гарнитура Маракај на спуштање 8
Аголна гарнитура Маракај на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Маракај на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Маракај на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Маракај на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Маракај на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Маракај на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Маракај на спуштање 7_thumb
Аголна гарнитура Маракај на спуштање 8_thumb
61500 ден
42300 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L285 B188/114 H85 см.
- област за спиење: 120/220 см.
Лицев материјал:
- текстил.
Тапацир / пополнување:
- полиуретанска пена N3033 H10 см., памучна волна 150g.
- цврста основа.
Градба:
- иверица, цврсто дрво
Предности:
* универзален (лево / десно) се одредува на лице место
* се трансформира во кревет - метален механизам.
* сандак 1 пар.
* структурно засилена база
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 156/77/73 см, тежина 47 кг.
Пакет 2: 112/100/67 см, тежина 47 кг.
Пакет 3: 76/73/65 см, тежина 16 кг.
Пакет 4: 77/67/66 см, тежина 30 кг.
Пакет 5: 174/66/24 см, тежина 8 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Маракај 700.00 ден. 2400.00 ден. 800.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не