Аголна гарнитура Минесота на спуштање, Минесота, беж | Vellea Home
Минесота

Аголна гарнитура , беж

Аголна гарнитура Минесота на спуштање 1
Аголна гарнитура Минесота на спуштање 2
Аголна гарнитура Минесота на спуштање 3
Аголна гарнитура Минесота на спуштање 4
Аголна гарнитура Минесота на спуштање 5
Аголна гарнитура Минесота на спуштање 6
Аголна гарнитура Минесота на спуштање 7
Аголна гарнитура Минесота на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Минесота на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Минесота на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Минесота на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Минесота на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Минесота на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Минесота на спуштање 7_thumb
28600 ден
20000 ден*
*Со картичка Vellea Home

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L234 B150 H68 / 84 см.
- област за спиење: 130/190 см.
Лицев материјал:
- полиестер текстил
Тапацир / пополнување:
- база на иверица
- полнење: полиуретанска пена 8 см. 2538, памучна волна 150 g / sq.m
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* функција во кревет - се повлекува пад на седиштето назад
* сандак 1бр.
* Универзален
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
 За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 121/92/52 см, тежина 49 кг.
Пакет 2: 151/71/69 см, тежина 36,5 кг.
Пакет 3: 83/56/39 см, тежина 19,5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Минесота 700.00 ден. 1700.00 ден. 600.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не