Аголна гарнитура на спуштање Нави | Велеа Хоум

Нави

Аголна гарнитура на спуштање , светло сива , лев

54200 ден
Попуст: -42%
31200 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Лев

Бесплатна достава: 45 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Аголна гарнитура на спуштање Нави.
- димензии: L250 B175 H90/50 см.
* површина за спиење 135/195 см.
- лицеви материјали: во посочените комбинации на бои
• Седишта, грб и потпирачи за раце: текстил полиестер
• Перници: текстил полиестер
- тапацир: дунапрен., полиестерска вата, дополнителни  материали за тапацирање
- конструкција: цврсто дрво, иверица, Цик - Цак пружини , ремени
Предности:
- Цик - Цак и ремени
- ексклузивен дизајн
- голем простор за лежење
- сандак
Трансформација во кревет - извлекување на делот за седење
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Одржување: За одржување на еко-кожа и тапацир, користете микрофиберна крпа натопена во раствор од млака вода и неутрален сапун.
Број пакети: 2
Пакет 1: 155/105/85 см., тежина - 65 кг.
Пакет 2: 180/95/90 см., тежина - 54 кг. 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Нави 840.00 ден. 2280.00 ден. 600.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не