Аголна гарнитура на спуштање Тренд, Тренд, црвена | Велеа Хоум
Тренд

Аголна гарнитура на спуштање , црвена , десен

Аголна гарнитура на спуштање Тренд 1
Аголна гарнитура на спуштање Тренд 2
Аголна гарнитура на спуштање Тренд 3
Аголна гарнитура на спуштање Тренд 4
Аголна гарнитура на спуштање Тренд 5
Аголна гарнитура на спуштање Тренд 6
Аголна гарнитура на спуштање Тренд 7
Аголна гарнитура на спуштање Тренд 1_thumb
Аголна гарнитура на спуштање Тренд 2_thumb
Аголна гарнитура на спуштање Тренд 3_thumb
Аголна гарнитура на спуштање Тренд 4_thumb
Аголна гарнитура на спуштање Тренд 5_thumb
Аголна гарнитура на спуштање Тренд 6_thumb
Аголна гарнитура на спуштање Тренд 7_thumb
95800 ден
75000 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Десен
црвена

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L278 В210 H42-96 см.
- површина за спиење: 130/200 см.
Лицев материјал:
- луксузен текстил, полиестер
Тапацир/полнење:
- тапацир на седиштето: полиуретанска пена
- душек- високо еластична пена
- основа: цик цак пружини
Конструкција:
- цврсто и слоесто дрво, иверица, ПДВ
Предности:
* функција сон –  механизам тип под душек

* сандак- 1 бр.

Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.

Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.

Број пакети: 2
Пакет 1: 170/103/70 см., тежина 71 кг.
Пакет 2: 210/103/70 см., тежина 72 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Тренд 700.00 ден. 2300.00 ден. 700.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не