Перница за плажа од типот Барбарон | Велеа Хоум

Перница за плажа од типот Барбарон

03645 , зелена

4900 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

зелена

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Перница за плажа од типот Барбарон
Димензии:
- 155/125/20 см
Материјали:
- 100% Полиестер
Полнење:
- 100% полистирен
Волумен:
- 300 литри
- Издржува оптоварување до 120 кг
Основни бои на производот:
- зелена
Број пакети: 1
Пакет 1: 58/57/11,7 тежина 6.1 кг.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или недоследности помеѓу вистинските бои на различните типови текстил и оние на екранот на вашиот уред.

 

Модел Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Перница за плажа од типот Барбарон 0.00 ден. 0.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не