Аголна гарнитура на спуштање Викард | Велеа Хоум

Викард

Аголна гарнитура на спуштање , розева + светло розева

45100 ден
Попуст: -50%
22500 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Аголна гарнитура на спуштање Викард
- димензии: L228 B162 H75/40см.
- површина за спиење: 139/220 см.
- лицев материјал: текстил , специјални серии Адриана и Престон
- тапацир: дунапрен, дополнителни тапацирски материјали - височината на дунапренот на делот за седење е  8 см. и густината Т25, кое е гаранција за враќање во првобитната состојба на седиштето по долготрајна употреба
- конструкција: цврсто дрво, иверица
Предности:
Универзална - насоката на аголот се одредува за време на монтажата
Се трансформира во кревет
Сандак 1 бр.
Вклучени се 3 бр. големи перници со двојно полнење, 2 бр. мали перници  (отстранливи навлаки со патент)
Аголната гарнитура Викард е конструирана, така што со неколку движења може да се трансформира во голем и удобен кревет. Со неа секогаш ќе располагате со дополнително место за спиење. Аголната гарнитура е тапицирана со специјални серии ткаенина Андриана и Престон. Моделот се одликува со извонреден комфор и квалитет на материјалите од кои е изработен. За да го користите како кревет, извлечете го седалниот дел напред и наклонете го грбот додека се израмни со седалката. Грбот на аголната гарнитура треба да е барем 8 см. од ѕидот за да може да се растегне. Аголната гарнитура нуди удобен  сандак за складирање на лесно и достапно место.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од било какво грејно тело или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Одржување: За одржување на еко кожата и ткаенината , користете крпа од микрофибер натопена во раствор од млака вода и неутрален сапун.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број пакети: 3
Пакет 1: 150/73/35 cm, тежина 49 кг.
Пакет 2: 155/75/43 cm, тежина 35 кг.
Пакет 3: 85/56/12 сm, тежина 15 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Викард 840.00 ден. 1920.00 ден. 500.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не