Аголна гарнитура на спуштање Заноте | Велеа Хоум

Заноте

Аголна гарнитура на спуштање , виолетова

39000 ден
Попуст: -50%
19500 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Аголна гарнитура Заноте
Димензии:
- L205 B143 H85/44 см.
- површина за спиењње: 140/198
Лицеви материјали:
- текстил полиестер
Тапацир/полнење:
- полиуретанска пена височина 6 см. Т25, вата, дополнителни тапацирски материјали.
Конструкција:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* функција за спиење – седиште на извлекување , паѓачки грб
* универзален (лев/десен) се одредува на лице место
* отстранливи навлаки на перниците
* сандак
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било какво грејно тело или силен извор на топлина.
Потпирачите за раце НЕ СЕ предвидени за седење. Секое динамично оптоварување или седење на нив може да доведе до деформација на  нивниот изглед и структурен интегритет.
Овој вид на оштетувања на интегритетот на производите НЕ се покриени со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број пакети: 3
Пакет 1: 130/88/53 см., тежина 51 кг.
Пакет 2: 147/81/66 см.,  тежина 34 кг.
Пакет 3: 84/62/10 см.,  тежина 17 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Заноте 900.00 ден. 2000.00 ден. 500.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не