Аголна гарнитура Роли на спуштање, Роли, темно беж | Велеа Хоум
Роли

Аголна гарнитура на спуштање , темно беж

Аголна гарнитура Роли на спуштање 1
Аголна гарнитура Роли на спуштање 2
Аголна гарнитура Роли на спуштање 3
Аголна гарнитура Роли на спуштање 4
Аголна гарнитура Роли на спуштање 5
Аголна гарнитура Роли на спуштање 6
Аголна гарнитура Роли на спуштање 7
Аголна гарнитура Роли на спуштање 8
Аголна гарнитура Роли на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Роли на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Роли на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Роли на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Роли на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Роли на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Роли на спуштање 7_thumb
Аголна гарнитура Роли на спуштање 8_thumb
49000 ден
Попуст: -42%
28400 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии: L260 B156 H75 см.
* простор за спиење 130/205 см.
Лицев материјал:
- текстил серија Сахара
Тапацир:
- пена 2738, H10 см, полиестерска обвивка 150 г / лм, дополнителни материјали за тапацир
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
- универзален (лево / десно се определува за време на монтажата)
- функција - кревет
- сандак
- отстранливи навлкаки за перници со патенти
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 136/90/55 см, тежина - 48 кг.
Пакет 2: 144/81/43 см, тежина - 30 кг.
Пакет 3: 92/76/53 см, тежина - 27 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Роли 700.00 ден. 1700.00 ден. 600.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не