Аголна гарнитура Вентура на извлекување, Вентура, црна | Vellea Home
Вентура

Аголна гарнитура на извлекување , црна

Аголна гарнитура Вентура на извлекување 1
Аголна гарнитура Вентура на извлекување 2
Аголна гарнитура Вентура на извлекување 3
Аголна гарнитура Вентура на извлекување 4
Аголна гарнитура Вентура на извлекување 5
Аголна гарнитура Вентура на извлекување 6
Аголна гарнитура Вентура на извлекување 7
Аголна гарнитура Вентура на извлекување 8
Аголна гарнитура Вентура на извлекување 1_thumb
Аголна гарнитура Вентура на извлекување 2_thumb
Аголна гарнитура Вентура на извлекување 3_thumb
Аголна гарнитура Вентура на извлекување 4_thumb
Аголна гарнитура Вентура на извлекување 5_thumb
Аголна гарнитура Вентура на извлекување 6_thumb
Аголна гарнитура Вентура на извлекување 7_thumb
Аголна гарнитура Вентура на извлекување 8_thumb
59400 ден
Попуст: -30%
40900 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Лев
црна

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L248 B177 H46-90 см.
- област за спиење: 128/186 см.
- лицев материјал: текстил 100% полиестер
- боја: црна
- конструкција: цврсто дрво, иверица, иверица
- основа на тапацир: пружини на цик-цак, силиконски памук, полиуретанска пена 10 см N 25
- поддушек: полиуретанска пена 8 см N25
Предности:
Функција за кревет
Сандак (1 пар.)
Овој модел се карактеризира со одлична удобност и функционалност. Тапацирната основа на пружините цик-цак во комбинација со силикон со соодветна густина за одделните зони, дава неспоредливо чувство на удобност при седење.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 175/100/100 см, тежина 66 кг.
Пакет 2: 190/100/100 см, тежина 57 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Вентура 700.00 ден. 2800.00 ден. 700.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не