Бебешко креветче Рокси | Велеа Хоум

Рокси

Бебешко креветче , антик

9700 ден
8000 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Бебешко креветче Рокси
Креветот е погоден за душек од 60/120 см.
Решетка - фиксирана
Димензии:
- L124 B66 H84 см.
Конструкција:
- ламинирана иверка, ПВЦ-рабови 2 мм.
- декорација: антички даб
- подлога за душеци: МДФ, со дупки за вентилација
За удобноста и безбедноста на детето, најважна е безбедноста на околината во која тој расте и се развива. Квалитетни материјали со силни облоги, безбедни рабови и форми создаваат сигурна и удобна околина за децата. Бебешкиот кревет Рокси е модел создаден со внимание и грижа за потребите и удобноста на најмладите во семејството. Основата на душекот на креветот може да се постави на 3 нивоа, што ви овозможува да го спуштите или подигнете нивото на душекот според возраста и висината на детето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Душекот не е вклучен во цената.
Користете душек со соодветна големина, минималната дебелина на душекот треба да биде 6 см и максималната 10 см. Должината и ширината на душекот треба да биде таква што просторот помеѓу душекот и страните и челото не треба да надминува 30 мм.
Заради безбедноста на Вашето дете користите кревет и душек со соодветна големина.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 120/69/7 см, тежина 23 кг.
Пакет 2: 84/68/6 см, тежина 14 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Рокси 3000.00 ден. 240.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не