Душек Ametyst, двостран 90/200 | Велеа Хоум

Ametyst

Душек, двостран 90/200 , 90/200

31000 ден
19300 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Дебелина на душекот 22 см (+/- 2см)
Состав на душекот
- Високо квалитетен текстил
- Обемна памучна волна
- Мека пена
- Мемори пена
- 7 зонски Pocket System
- Табла од еластична пена
Моделот Ametyst комбинира уникатен изглед и уникатно чувство на удобност. Содржи седум зонски Pocket System со индивидуално спакувани и независни пружини. Јадрото има зони за удобност, распоредени според специфичниот притисок што го прават различни делови од телото на површината на душекот. Ова е еден од најдобрите системи во согласност со ергономијата на човечкото тело. Моделот комбинира мемори пена од едната страна на душекот, кој е моделиран според температурата на телото, се прилагодува на неговата позиција и помага за целосно опуштање. Еластичната пена од другата страна на душекот прецизно ја распределува тежината, обезбедувајќи правилна положба на 'рбетот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини/декори со оние на екранот на вашиот уред. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Број на пакувања: 1 (90/200)
Пакет 1: 100/40/40 см, тежина 10,8 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ametyst 240.00 ден. 240.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не