Душек Body Rest, двостран 160/200 | Велеа Хоум

Body Rest

Душек, двостран 160/200 , 160/200

26000 ден
23400 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Двостран душек Body Rest
Душекот е погоден за механизам за подигнување со сила од 850N.
Карактеристики:
- висина 21 см (+/- 1 см)
- внатрешноста е со еластична пена висока 17 см
- дополнителен слој мека пена за поголема удобност
- Терморегулирачки текстил Thermo Sense
- Антиалергиски и антимитски третман во текстилот
Цврстина: средно мек
Body Rest е двостран душек со средна мекост. Неговото јадро е изработено од 100% високо еластична пена. Отпорен е на притисок, не се деформира и гарантира долгорочна издржливост. Телото добива стабилна потпора на главните точки на контакт со душекот - рамената, карлицата и нозете, што обезбедува правилна положба на спиење со исправен 'рбет.
Антиалергискиот, терморегулационен текстил (ThermoSense) обезбедува топлина во зима и свежина во лето. Ја апсорбира влагата и ја одржува телесната температура постојана. Неговите влакна формираат бројни празнини на воздухот, кои обезбедуваат постојано движење на воздухот и овозможуваат на кожата да дише. Постои дополнителен слој на помека пена во текстилот. Тоа му помага на телото да се релаксира и целосно да се одмори.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Душеците на iSleep се спакувани во вакум ролна, што ги одржува совршено чисти додека не се отворат. Душекот задолжително отворете го и одвиткајте го пред крајниот рок наведен во пакувањето. Душекот Body Rest ја има посакуваната форма и големина 24 часа по одвиткнувањето.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (160/200)
Пакет 1: 160/30/30 см, тежина 21 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Body Rest 120.00 ден. 120.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не