Душек Classic пена, едностран 160/200 | Велеа Хоум

Classic пена

Душек, едностран 160/200 , 160/200

32500 ден
20400 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 30 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Душекот спаѓа во моделите со цврстина под умерената.
Висина на душекот 19 см (+/- 1см)
Состав на душекот
-Високо квалитетен текстил
- Обемна памучна волна
- Мека пена
- Еластична пена
- Spunbond
- Рамка од материјал од иглолисно дрво
Модел Classic пената е удобен едностран душек, за кој не е потребна употреба на рамка за душек. Јадрото е целосно изработено од еластична пена. Classic пена е душек со сигурна конструкција и е погоден за поставување механизми за кревање на кревети со сандак. Неговите ортопедски својства помагаат во одржување на 'рбетот во правилна положба, што обезбедува целосна релаксација на телото.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини/декори со оние на екранот на вашиот уред. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (160/200)
Пакет 1: 160/200/19 см, тежина 26.7 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Classic пена 360.00 ден. 1080.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не