Душек Diоna, двостран 90/200, Diona, 90/200 | Vellea Home
Diona

Душек, двостран 90/200 , 90/200

Душек Diоna, двостран 90/200 1
Душек Diоna, двостран 90/200 2
Душек Diоna, двостран 90/200 3
Душек Diоna, двостран 90/200 1_thumb
Душек Diоna, двостран 90/200 2_thumb
Душек Diоna, двостран 90/200 3_thumb
21700 ден
13400 ден*
*Со картичка Vellea Home

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Дебелина на душек 20 см / -2 см
Состав на душек
- Специјален текстил
- Обемна памучна волна
- Мемори пена
- Високоеластична пена
- Spunbond
- Внатрешна навлака
- Табла со еластична пена
Диона е модел двостран душек со одлични перформанси. Има јадро од високо еластична пена и еластична пена. На страната на високоеластичната пена има слој од мемори пена за поголема мекост и удобност. Термопластичните својства на Memory пената ви овозможуваат да го „запомни“ обликот на телото. Кога ќе се загрее, омекнува и тоне во точките со поголем притисок, целосно обвивајќи го телото кое лежи. Ова ја распределува тежината рамномерно на површината и ја ублажува напнатоста во одделните области. Помага во одржување на 'рбетот во правилна положба, што обезбедува целосна релаксација на телото. Јадрото на моделот Диона е обложено во навлака со патент кое е изработено од висококвалитетна ткаенина со антибактериски третман, кој е лесен за одржување.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини/декори со оние на екранот на вашиот уред. При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (90/200)
Пакет 1: 100/40/40 см, тежина 12 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Diona 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не