Душек Gala Memory, двостран 140/200 | Велеа Хоум

Gala Memory

140/200, двостран , 140/200

36900 ден
Попуст: -42%
21100 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 30 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Дебелина на душекот 21 см (+/- 2 см)
Состав на душекот:
- Специјален текстил Јојоба
- Мемори пена во прошивањето
- Мека пена
- Spunbond
- Еластична пена
- Multi Pocket System
- Табла од еластична пена
- Обемна волна
- 3D мрежа
Моделот Gala Memory е удобен двостран душек со јадро изработено од високотехнолошки пакет Multi Pocket System. Индивидуалните пружини во џебното пакување се индивидуално спакувани во текстилни џебови и се независни едни од други. Секоја пружина реагира одделно на притисокот на човечкото тело, и во целост сите пружини совршено ги апсорбираат кривините на телото, одржувајќи ја во правилна положба и без напнатост. Џебниот систем има докажано најдолг век на траење и обезбедува совршени перформанси на душекот со години. Движењето на изворите во јадрото на душекот обезбедува добра циркулација на воздухот и ја контролира влагата. Од двете страни на џебното јадро има слоеви на еластична пена што не се деформира. Дополнителна мекост ја носи специјалниот текстил од јојоба, зашиен со мемори пена. Мемори пената е моделирана според температурата на телото и ја распределува тежината рамномерно на површината на душекот. 3D лентата на таблата на душекот е еластична мрежа од полиестерски влакна со тродимензионална дишечка структура, со што се зголемува вентилацијата на душекот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Број на пакувања: 1 (140/200)
Пакет 1: 150/40/40 см, тежина 17.4 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Gala Memory 120.00 ден. 120.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не