Душек Graphite, двостран 140/200 | Велеа Хоум

Graphite

Душек, двостран 140/200 , 140/200

54600 ден
33800 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Дебелина на душек 22 см / -2 см
Состав на душек
- Специјален текстил Jojoba
- Мемориска пена во прошивањето
- Мека пена
- Spunbond
- 7-зона профилирана високо еластична пена
- Обемна памучна волна
Моделот Graphite комбинира уникатен изглед и уникатно чувство на удобност. Јадрото на душекот е изработено од високо еластична пена, која е еднострано профилирана со 7 одделни зони за удобност. Од другата страна на јадрото има слој од Memory пена и Memory пена во прошивањето, што дава чувство на поголема мекост. Различните карактеристики на душекот од двете страни ви овозможуваат да изберете чувство на мекост според индивидуалните преференции. Специјалниот текстил во боја графит го одредува карактеристичниот изглед и индивидуалниот изглед на моделот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини/декори со оние на екранот на вашиот уред. При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (140/200)
Пакет 1: 150/40/40 см, тежина 16.4 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Graphite 120.00 ден. 120.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не