Душек King Queen orthopedic, двостран 120/200 | Велеа Хоум

King Queen ортопедичен

120/200, Двостран душек , 120/200

14900 ден
10600 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Дебелина на душекот:
- 18 см +/- 1 см
Состав / структура
- Ткаенина на King Queen / 225 г / м2 / - зашиена со 200 гр полиестерска обвивка и 4 мм пена.
- високо еластична профилиран сунѓер 30 кг / м3 - 6 см.
- високо еластична пена со густина од 25-45 / m3 цврстина средна кон мека - 10 см.
Профилираната полиуретанска пена, која е основа на ортопедскиот душек на King Queen orthopedic, обезбедува пријатен ефект на масирање, олеснувајќи ја насобраната напнатост и ја стимулира циркулацијата на крвта. Слојот на високо еластична пена има отворена клеточна структура / дишеста пена / изработена од специјална технологија. Ова гарантира одлична вентилација на материјалите и добра хигиена на употреба. Овој модел обезбедува исклучително стабилна основа за вашето тело да го минимизира насобраниот стрес во текот на денот. Пријатно на ткаенината на допир создава чувство на удобност и нежност.
Обрнете внимание!
Периодичното вртење на двострани душеци ја зачувува удобноста и го продолжува нивниот живот.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакети: 1 (120/200)
Пакет 1: 120/200/18 см., тежина 35 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
King Queen ортопедичен 120.00 ден. 600.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не